Voor 16u besteld, vandaag verzonden.  Uit voorraad geleverd!   Gratis verzending
Retourneren

Stuur je bestelling nooit retour zonder dit aan ons door te geven. Het kan voorkomen dat je een artikel wil retourneren om welke reden dan ook. Neem hiervoor altijd per mail contact met ons op, zodat wij weten wat de reden is en wat jij van ons verwacht wanneer wij de bestelling retour hebben. Bijvoorbeeld; wil je je geld terug, wil je een zelfde artikel opnieuw toegezonden krijgen, of wil je het ruilen voor een andere artikel. Maak de opties bespreekbaar, zodat iedereen tevreden is met wat je krijgt. 

Je betaalt bij aankoop geen verzendkosten.
Bij retour sturen zijn de kosten voor de koper .
Wettelijk dient de webshophouder het totale bedrag dat de klant heeft betaald bij aankoop terug te betalen.


Het pakket is beschadigd / kapot

Het kan altijd voorkomen dat er tijdens de verzending een pakketje beschadigd is geraakt. Het is dan ook heel vervelend dat te moeten vernemen, vooral wanneer je niet direct gebruik kan maken van je bestelling. Helaas kan er altijd wat gebeuren, en zal er een passende oplossing geboden worden.
 
Maar wat moet je nu doen? Neem altijd als eerste contact met ons op per mail: info@charmebijoux.nl en stuur een foto mee.  Stuur een foto mee waarop duidelijk de defect zichtbaar is, zodat wij dit kunnen beoordelen. Veelal zullen wij dan een nieuwe opsturen, en vragen we je de bestelling / defecte  terug te sturen.

Niet geheel naar wens?

Soms kan het ook zo zijn dat het sieraad in het echt minder mooi is dan dat je ervan had verwacht. Dit kan gebeuren, meld dit ons via de mail naar info@charmebijoux.Nl Dan kunnen wij je helpen met wat je moet doen. Geef duidelijk aan waarom het niet geheel naar wens is, zodat wij hier ook eventueel van kunnen leren.
 
Samen zoeken wij dan naar een oplossing. Soms wil je een andere sieraad toegezonden krijgen, of wil je je geld terug. Bespreek dit met ons, en dan komen we er samen uit.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN