Voor 16u besteld, vandaag verzonden.  Uit voorraad geleverd!   Gratis verzending
Oorbellen die matchen bij uw gezichtsvorm

Oorbellen die matchen bij uw gezicht

Belangrijk bij het kiezen van de juiste oorbellen is de vorm van uw gezicht. Door oorbellen te kiezen die de tegengestelde vorm van uw gezicht hebben, zorgt u voor meer balans. Dit zorgt ervoor dat de beste eigenschappen van uw gezicht geaccentueerd worden. Andere eigenschappen worden gecamoufleerd. Hieronder beschrijven we de beste match bij de meest voorkomende gezichtsvormen. 

afbeelding rond gezicht 

Bij een rond gezicht kunt u uw gezicht langer en smaller laten lijken. Dit doet u door een paar langwerpige oobellen te kiezen. Ook oorbellen met een vierkante vorm zorgen er voor dat de ronding van uw gezicht verzacht wordt. Denk bijvoorbeeld aan vierkanten oorringen of oorhangers met een vierkante hanger. We raden ronde oorringen, oorknopjes en andere soort oorbellen met een ronde vorm af. Deze accentueren en laten uw gezicht ronder lijken. 
 

afbeelding vierkant gezicht 

Nu raadt u vast al dat de ronde oorbellen juist prachtig staan bij een vierkant gezicht. De ronde vorm verzachten de hoeken van uw gezicht en laten uw gezicht juist smaller lijken. Ga dus voor oorringen, oorhangers met een ronde hanger. Of kies voor een druppelvormige oorbel, deze zorgen ook voor een mooie look. 

 

afbeelding langwerpig gezicht 

Bij een langwerpig gezicht is het aan te raden om korte oorbellen te kiezen. Zo zorgt u dat uw gezicht er korter uitziet. Heeft u ook een smal gezicht? Dan kunt u het beste voor korte, brede oorbellen kiezen. Zo lijkt uw gezicht niet alleen wat korter, maar ook wat breder. Een goede keuze zijn oorknoppen. Deze zijn er in diverse vormen te vinden. Ze zijn er in verschillende vormen, zoals brede, vierkante of driehoekige. Wij raden lange en smalle oorbellen af. 
 

afbeelding hartvormig gezicht 

Een hartvormig gezicht heeft een breedt voorhoofd en een smallere kaaklijn. Druppelvorige oorbellen zijn hiervoor de beste keuze. De brede onderkant zorgt ervoor dat de kaaklijn breder lijkt. De smalle bovenkant zorgt ervoor dat uw voorhoofd juist smaller lijkt. Ook ronde en ovale oobellen zijn een goede keuze om uw gezicht breder te laten lijken. 
 

afbeelding ovaal gezicht 

Een ovaal gezicht is erg in balans, deze vorm kan daardoor alle vormen oorbellen wel hebben. Of u nu voor oorringen, oorhangers of oorknoppen gaat, alles kan! Het enige wat u beter kunt vermijden zijn de lange oorbellen die tot onder uw kin komen. Deze laten uw gezicht lager en smaller lijken en daardoor lijkt uw gezicht uit balans. 
 

   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN