Voor 16u besteld, vandaag verzonden.  Uit voorraad geleverd!   Gratis verzending
8 maten Taper stretcher 1.6 mm- 8 mm - Charme Bijoux
8 maten Taper stretcher 1.6 mm- 8 mm
8 maten Taper stretcher 1.6 mm- 8 mm
8 maten Taper stretcher 1.6 mm- 8 mm
8 maten Taper stretcher 1.6 mm- 8 mm
26.99

Maten in deze set: 
 1x 1.6 mm
 1x 2 mm
 1x 2.4 mm
 1x 3 mm
 1x 4 mm
 1 x 5 mm
 1 x 6 mm
 1 x 8 mm


Kenmerken:
 Gemaakt van acryl
 Lichtgewicht
 Allergievrij

Omschrijving: 
Stretchers zijn sieraden die gebruikt worden om piercings geleidelijk te vergroten, meestal in het oorlelgebied. Deze sieraden hebben meestal een taps toelopende vorm, vandaar de naam "taper stretchers". Ze worden ingebracht in een bestaande piercing en geleidelijk naar een grotere diameter gebracht, waardoor de piercing langzaam wordt opgerekt.

Het gebruik van stretchers vereist geduld en zorgvuldigheid. Het oprekken van een piercing moet langzaam gebeuren om schade aan het weefsel te voorkomen. Dit betekent dat je minimaal 2 weken moet wachten tussen het oprekken met elke nieuwe maat. Het is ook belangrijk om voldoende glijmiddel te gebruiken bij het inbrengen van een stretcher om wrijving te verminderen en ongemak te voorkomen. Het beste moment om te stretchen is vlak na het douchen, wanneer je huid soepel en schoon is. Masseer de huid voor het stretchen een paar minuten per oor zodat deze extra soepel zijn tijdens het oprekken van je gaatje.
Als u de  stretcher een paar dagen niet draagt, kan het gaatje gaan inkrimpen en soms zelfs een paar maten kleiner kan worden!

Na het oprekken van de piercing kan een plug of tunnel worden gedragen om de vergrote piercing te behouden.

 

Schoonmaken.  
Onze stretchers kun je het beste schoonmaken met desinfecterende zeep aangezien acryl gevoelig is voor alcohol. 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN